Idrottens Bingo

Idrottens Bingo

Idrottens Bingo finns både på nätet och i fysiska lokaler i Sverige. Några av de mest kända ligger i Stockholm och Göteborg men det finns också på flera andra platser i landet. Här anordnas det dagligen olika bingospel som alla är välkomna att delta i. Ibland finns det spännande tävlingar vid sidan av.Om du spelar på nätet får du 50 kronor gratis första gången du registrerar dig. Du kan köpa brickor direkt på skärmen och följa spelet genom dina högtalare. Här kan du ställa in att datorn fyller i dina nummer automatiskt så du inte behöver göra det själv med musen.

Att spela i bingohallarna

Bingohallarna har öppet varje dag men tiderna kan variera från stad till stad. Många lokaler har även ett litet café så du kan ta en fika med trevligt sällskap samtidigt som du spelar. En del mindre orter är sammankopplade med varandra så att det inte blir för få deltagare.När du kommer in i bingohallen är det bara att slå dig ner vid ett bord. En bingovärd kommer snart gå förbi och erbjuda dig brickor. Du kan även köpa pennor om du inte har egna. När alla har köpt brickor kommer värden att börja ropa upp nummer. Får du bingo ropar du ut detta.

Att spela online

Om du hellre vill spela online är första steget att skapa ett konto. Du behöver då fylla i vissa standarduppgifter som namn, adress och telefonnummer. Efter detta är du redo att göra din första insättning. Du kan välja på kontokort eller banköverföring. Så fort pengarna är på spelkontot kan du köpa brickor.Under fliken bingo kommer du se det aktuella spelet. Du får då välja vilka brickor du vill köpa. Vid sidan ser du den aktuella bingovärden samt priset för brickorna. Du kan som sagt ställa in att datorn ska fylla i dina nummer automatiskt. Annars blir det väldigt svårt att hålla reda på brickorna.